fbpx
Products in Cart

Zašto Vip Cars

Vip Cars

VIP CARS je renomirana tvrtka koja se već dugi niz godina bavi prodajom i servisom novih i rabljenih vozila. Svojim kupcima nudi visoko kvalitetnu uslugu i povoljne cijene. Sva naša rabljena vozila su kupljena i registrirana  u Hrvatskoj. Bogati  izbor  automobila od malih gradskih do putničkih i teretnih vozila,nudi ponešto za svakoga. Na svako kupljeno vozilo VIP CARS daje jamstvo sukladno utvrđenim jamstvenim uvjetima. VIP CARS stručno osoblje pomoći će vam  pronaći najbolji način financiranja te pomoći pri realizaciji istog.
Obratite nam se s povjerenjem.

VIP CARS d.o.o.
Put Gospe Stomorije 2,
Kaštel Stari
OIB 96219459724

+385(0)21 797327

rabljena-vozila@vip-cars.hr

Zašto Vip Cars?

Vip Kvaliteta vozila

Sva naša vozila su od prvog vlasnika, kupljena i registrirana u Hrvatskoj. Za stanje vozila se ne morate brinuti jer u VIP CARS-u su samo vozila provjerene kvalitete, a svako vozilo možete i isprobati na probnoj vožnji kako biste se uvjerili u izuzetnu kvalitetu. Rabljena vozila su servisirana u ovlaštenom servisu, testirana i prekontrolirana u detalje, od sigurnosnih parametara do udobnosti i performansi. Osim tehničke ispravnosti vozila, jamčimo vam točnost podataka poput kilometraže, servisnih informacija i povjesti korištenja vozila. Uvjerite se sami u kvalitetu naših VIP CARS rabljenih vozila!

Vip Asistencija pri kupnji vozila

Obratite nam se i otkrijte personaliziranu VIP asistenciju naših prodajnih stručnjaka pri odabiru vašeg vozila, koja je dostupna svim klijentima koji zahtijevaju praktičnu, brzu i pouzdanu uslugu. Prema Vašim željama i preferencijama, naše će stručno osoblje pronaći točno onakvo vozilo kakvo želite – marku, model, pogon, kilometražu – pa čak i boju! Osim navedenog, možete nam se obratiti za pomoć oko realizacije financiranja kupnje vozila.

Vip Izbor rabljenih vozila

U ponudi imamo veliki izbor osobnih i teretnih vozila za sve namjene. Naša ponuda s preko 1000 vozila na lageru i preko 200 različitih modela vozila, nudi najveći izbor rabljenih automobila na jednom mjestu. Naša ponuda od malih gradskih automobila do putničkih i dostavnih vozila N1 programa nudi ponešto za svakoga i sa tim uz samu prodaju ,nudimo sve usluge povezane sa kupnjom vozila. Uz vozilo, svaki naš kupac dobiva garanciju za kupljeno vozilo (u trajanju od 1 do 4 godine-ovisno o modelu i starosti vozila), nove auto tepihe i paket prve pomoći.

Vip Cars jamstvo

Dokaz kvalitete VIP CARS rabljenih vozila je i naša garancija koju dajemo na sva vozila u trajanju od minimalno godinu dana pa sve do četiri godine od trenutka kupnje vozila (ovisno o modelu i starosti vozila). U slučaju kvara na vašem vozilu, jamčimo Vam popravak navedenog motornog vozila u razumnom roku, a osigurali smo vam i pravo na zamjensko vozilo u svim većim gradovima u Republici Hrvatskoj. Jamstvo se daje na sljedeće djelove: motor, sustav hlađenja, ručni i automatski mjenjač, osovinski pogon, upravljanje, kočnice, sistem dobave goriva i električne uređaje.

Pronađi vozilo za sebe

Sa velikim izborom automobila i dugogodišnjim iskustvom, tu smo da nađeš upravo ono što trebaš!