fbpx
Products in Cart

Mitsubishi ovlašteni servis

Mitsubishi ovlašteni servis

Auto kuća VIP CARS ovlašteni je Mitsubishijev servis sigurno nećete naći bolji servis i održavanje za vaše vozilo od onog kojeg dobijete kod nas. Ne samo u vidu tehničke kvalitete usluge, nego i zbog posebne veze koja postoji između VIP CARS servisa i odane mušterije. Niti jedan mehaničar vam neće znati reći više o vašem Mitsubishi vozilu od stručnjaka koje možete naći u VIP CARS Mitsubishi ovlaštenom servisu. Naši mehaničari znaju sve što se treba znati o vašem vozilu te su obučeni od strane Mitsubishi Motorsa da vašem vozilu pruže najbolju moguću njegu. Uz to, raspolažemo s najnovijom tehnologijom i alatima koji nam pomažu u tome. Ako želite brzu i pouzdanu uslugu servisa vašeg Mitsubishi limenog ljubimca, obratite nam se s povjerenjem, zatražite termin za svoj servis i uštedite vrijeme.

Brzi servis
Poslove koji traju do jednog sata, npr. izmjena ulja, kočnica, guma, izvodimo brzo i povoljno. Rezervirajte svoj termin i uštedite vrijeme.

Café
Dok čekate na svoje vozilo u servisu u salonu osigurali smo za Vas ugodne kutke u kojima  možete popiti topli napitak, pročitati novine ili pogledati novosti iz auto industrije.

Limarija
U našem servisu uz naše iskusne djelatnike  Vaša vozila dovodimo u prvobitno stanje. Pouzdajte se u visoku kvalitetu, jamstvo i prihvatljive cijene.

Praonica
Nudimo obično i dubinsko pranje automobila.

Vulkanizer
Nudimo zamjenu i  montažu   guma   po niskim cijenama.Naš stručni  tim će Vam u najkraćem roku zamijeniti gume, koje potom možete uskladištiti kod nas.

Zamjensko vozilo
Ukoliko ste svoje vozilo ostavili na popravku, a u sklopu mobilnog jamstva, iskoristite mogućnost i odvezite se do svog radnog mjesta ili kuće zamjenskim vozilom, o čemu ćete detaljnije upute dobiti kod Vašeg servisnog savjetnika.

Željeni datum servisa

Kontakt Info

  • Adresa: Put Gospe Stomorije 2,
    21216 Kaštel Stari
  • Tel: +385 21 260 327
  • Radno vrijeme: Pon-Sub: 8:00 - 19:00
    Nedjeljom zatvoreno